Malé je milé

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mini šatník v kapsli

Bea Johnson, v súčasnosti najvýraznejšia blogerka a propagátorka bezodpadovej domácnosti, verí, že budúcnosť je v minimalizme. V minimalizácii predstáv o tom, čo skutočne k spokojnému životu potrebujeme, odmietnutiu zbytočného.

Ako ženu, ktorá má pracovné schôdze v business olečení niekoľkokrát do týždňa, ma zaujal koncept jej šatníka. Proces zmenšovania objemu obsahu skrine je neustále aktívny, a hoci som nikdy nebola ukážková princezná a pripadalo mi, že si na oblečenie nijak zvlášť nepotrpím, pri mimoriadnej upratovacej akcii som zistila, že aj ja mám veľa kusov, ktoré nevideli svetlo sveta už aj niekoľko rokov a na ktoré som prakticky zabudla. Po čistke mi ostalo menej ako polovica.

Bein šatník je ako vystrihnutý z príručky o francúzskej úspornej chic dáme. Nie každému však vyhovuje neutrálna farebnosť a prevládajúca čierna farba.

zdroj:http://www.zerowastehome.com/2016/04/capsule-wardrobe-2016

Mne osobne viac imponuje farebnejšie spektrum

zdroj: http://everydaysavvy.com/ann-taylor-business-casual-capsule-wardrobe-mix-match-outfits-for-the-office

Stačí si do vyhľadávača zadať "capsule wardrobe" a určite nájdete koncept zodpovedajúci vášmu vkusu i potrebám. A výsledok? Prešli ma ranné záchvaty paniky pri náhlom pocite, že som oblečená divne a musím sa prezliecť aj keď mám na to presne 7 a pol minúty. Rovnako ako viem, kde mám v špajzke veci na varenie, z ktorých varím jedlá, ktoré máme radi, tak teraz pristupujem k svojej skrini.

Tak ako mnohí známi ľudia, ktorí odmietli strácať čas každodennou obliekacou rutinou.

S multifunkčnými kúskami to, naopak, môže byť kreatívne až až

A zrazu zistíte, že miesto takejto skrine

zdroj:https://www.mt-nabytok.sk/priestranna-satnikova-skrina-ilinois/

vám stačí takáto

zdroj:https://www.mt-nabytok.sk/uzka-satnikova-skrina-so-zrkadlom-monument-1/

A zas je o niečo menej starostí a o niečo viac miesta.


osobné | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014